Alpha Protocol

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Alpha Protocal niet langer beschikbaar op Steam

De succesvolle RPG Alpha Protocol is niet langer beschikbaar op Steam. De game is weggehaald op verzoek van uitgever Sony, zo staat te lezen op de Steam-pagina van de game.

SEGA heeft verklaard dat de game van Steam af is gehaald omdat de rechten voor het uitgeven van de game zijn verlopen. Hierdoor is Obsidian's succesvolle RPG niet langer te koop op het platform. Mocht je de game al in je bezit hebben, dan kun je deze nog wel steeds blijven spelen. In Alpha Protocol speel je als agent Michael Thorton en moet je een grote internationale catastrofe zien te voorkomen.

BRON Steam

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?