Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc , Nintendo Entertainment System , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Altaïr in Prince of Persia?

Binnenkort komt Prince of Persia uit. De nieuwe prins heeft zijn harde uiterlijk in Warrior Within en The Two Thrones ingeruild voor een sprookjesachtiger uiterlijk. Ligt dit uiterlijk je niet? Geen nood. Ubisoft heeft aangekondigd dat er andere skins zijn voor de prins.

Zo kan je het hele avontuur als Altaïr spelen uit Assassin's Creed. Je kan ook spelen als de oude prins uit The Sands of Time. Om deze skins te verkrijgen moet je je Ubi account koppelen aan je PlayStation Network account of je Xbox 360 gamertag. Zodra je Prince of Persia in je bezit hebt kan je de skin in het hoofdmenu kiezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?