Amazon onthult Luna Cloud Gaming Service

Geplaatst: 20 juni 2024 18:20
-

Amazon onthulde onlangs hun nieuwe Luna Cloud Gaming Service via een persbericht. Hier hoort ook een eigen controller bij: de Luna Controller.

Klanten van Amazon hebben met Luna 'direct toegang tot het streamen van games op apparaten die ze bezitten en zonder aanschaf van kostbare hardware'. De service biedt een platform aan met een ruime keuze aan games voor verschillende soorten gamers, aldus Amazon. Ben je lid van Amazon Prime? Dan kun je Fortnite, LEGO Fortnite, Fallout New Vegas, Fallout 3 en iedere maand een wisselende selectie aan games spelen via Luna. Daarnaast kun jij jouw Ubisoft- of GOG-account koppelen aan de service om toegang te krijgen tot pc games die je al bezit.

Er zijn diverse abonnementen waar je uit kunt kiezen binnen de Luna Cloud Gaming Service:

  • Luna+: Dit abonnement geeft je toegang tot meer dan 100 games uit alle genres. Je kunt dit abonnement gratis uitproberen voor 7 dagen, daarna kost het je 9,99 euro per maand.
  • Ubisoft+: Met het Ubisoft+ abonnement krijg je toegang tot de nieuwste titels van de ontwikkelaar, meteen vanaf het moment dat ze uitkomen. Dit abonnement kost je 17,99 euro per maand.
  • Jackbox Games: Het Jackbox Games abonnement kun je alleen maar vinden op Luna en bevat allerlei partygames, waaronder Quiplash, Trivia Murder Party en andere bekende Jackbox spellen. Dit abonnement kost je 4,99 euro per maand.

De Luna Controller is helemaal geoptimaliseerd voor de service van Amazon en is nu al verkrijgbaar in Oostenrijk. In Nederland is de controller momenteel nog niet te krijgen, maar je kunt hem wel alvast pre-orderen voor 69,99 euro. De controller komt met een app waarmee je gebruik kunt maken van Luna met je telefoon.

Luna Cloud Gaming Service Amazon

De Luna Cloud Gaming Service van Amazon is nu te gebruiken en de Luna Controller kan ook al besteld worden.

Bron: Amazon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord