Amazon's Crucible terug naar gesloten bèta

Geplaatst:
Aangepast: 1 juli 2020 09:58

Eind mei markeerde de releasedatum van Crucible. De game is nu echter weer un-released en gaat weer terug naar de gesloten bèta.

Amazon's shooter Crucible lanceerde eind mei en had een erg moeilijke start. De game werd door de community niet erg goed ontvangen, daar er wat features misten en de game nog niet helemaal goed was afgewerkt. Amazon reageerde daarop door twee gamemodi uit Crucible te verwijderen en zich volledig te richten op de Heart of Hives-modus die fans wel leuk vonden. In een blogbericht gaf Colin Johanson van Amazon aan dat Crucible terug de gesloten bèta in gaat. De reden voor deze un-release is om Crucible verder te ontwikkelen naargelang de feedback die Amazon van de community krijgt. De ontwikkelaar wil verschillende soorten bèta-spelers zoveel mogelijk betrekken bij het ontwikkelproces en zelfs wekelijks tijd vrijmaken om samen met de bèta-testers te spelen en te sparren over de game. Ben je al in het bezit van de game, dan verandert er verder niets. Je kunt de game nog steeds op dezelfde manier spelen en je voortgang blijft bewaard.

Crucible is nu terug in de gesloten bèta. Wil je de game voor het eerst spelen, dan moet je je ervoor inschrijven.

Bron: Amazon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crucible

Series

-

Uitgever

Amazon Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

20 mei 2020

Ontwikkelaar

Relentless

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord