Amouranth onthult live op stream misbruik door man

Geplaatst:
Aangepast: 17 oktober 2022 02:40

Streamer en OnlyFans model Amouranth is normaal gesproken heel gesloten over haar privéleven en nu lijkt bekend waarom. Live op stream liet zij kijkers horen dat zij misbruikt en onderdrukt wordt door haar man.

Amouranth, die eigenlijk Kaitlyn Siragusa heet, was eergister zoals zo vaak live op stream toen zij een zorgwekkend telefoongesprek met haar man had. Uit het telefoongesprek blijkt dat hij gedreigd heeft haar honden te vermoorden en is duidelijk te horen dat hij Amouranth onder druk zet en misbruikt. Hij beheert haar financiën en gebruikt dit om zijn zin door te drijven. Zo mocht zij onder meer niet vertellen dat ze getrouwd is, omdat dit funest zou zijn voor het businessmodel dat ze rondom Amouranth hebben opgebouwd.

Siragusa heeft ook verschillende appjes getoond waarin zij meermaals door haar man werd betiteld als "dumb as fuck" en daarin uitte hij bedreigingen. Later tijdens de stream vertelde ze dat ze op korte termijn wel echt single is en dat ze van plan is de relatie te beëindigen. De stream kwam abrupt ten einde toen ze het gesprek aanging met een vrouwelijk persoon die bij haar was en die haar vroeg of ze haar medicijnen had genomen. De beruchte stream is niet terug te vinden op Twitch, maar oplettende kijkers hebben clips gemaakt van de gebeurtenissen.

Veel fans zijn bezorgd over de situatie van Amouranth en prijzen haar dat ze het misbruik waaraan ze is bloot gesteld in de openbaarheid heeft gebracht. Tegelijkertijd is er ook een grote groep mensen boos op Amouranth omdat zij heeft gelogen over haar relatiestatus.

Heb je zelf te maken met misbruik of huiselijk geweld? Dan kun je dit anoniem melden bij het meldpunt huiselijk geweld Veilig Thuis via telefoonnummer 0800-2000.

Bron: GUARD Hunter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord