Animal Crossing in een prehistorisch jasje: Amber Isle

-

Uitgever Team17 en ontwikkelaar Ambertail Games slaan de prehistorische klauwen ineen voor een wholesome-avontuur. Check hier de releasedatum van Amber Isle!

Hold on to your butts! In Amber Isle hoef je geen moordlustige dinosaurussen te verwachten. Nee, in deze vredige simulatiegame is het doel duidelijk. De bewoners van Amber-eiland zijn op zoek naar een nieuwe winkeleigenaar - en dat ben jij. Verzamel, maak en verkoop je spullen aan de reptielachtige doelgroep. Je bouwt duurzame relaties op met de lokale bevolking en zo zorg je ervoor dat jouw winkel een succes wordt. Spelers krijgen zelf de keuze in hoe ze de winkel inrichten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om maatschappelijk betrokken te zijn door de buurt op te bouwen. Dit neemt wel een hap uit je omzet, dus zorg ervoor dat je een vetpot hebt.

Amber Isle is beschikbaar vanaf 10 oktober voor de pc.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Amber Isle

Ontwikkelaar:

Ambertail Games

Uitgever:

Team17

Release:

10 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord