ANIMAL WELL nu te spelen op Xbox Series X|S

-

De indiesensatie ANIMAL WELL heeft een nieuw platform te pakken. Naast de pc-, PlayStation- en Nintendo Switch-versie is nu ook een Xbox Series X|S-port beschikbaar gemaakt.

Dit krijgen we te horen tijdens de Xbox Partner Preview. Het is niemand minder dan Dunkey die op geheel karakteristieke wijze de launch van ANIMAL WELL op de Xbox Series X|S aankondigt. Zijn monologen gaan vooral over schaduwen en hoe die niet te vertrouwen zijn. Hij heeft hier een punt, gezien het in ANIMAL WELL vooral draait om het ontrafelen van de vele geheimen binnen de wereld van deze spraakmakende Metroidvania. Ben jij klaar om op verkenning uit te gaan?

ANIMAL WELL is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Xbox Partner Preview
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ANIMAL WELL

Ontwikkelaar:

Shared Memory

Uitgever:

Bigmode

Release:

9 mei 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord