Animatiefilm Super Mario Bros. in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 15:45

Illumination Entertainment, bekend van onder andere Despicable Me, werkt aan een Super Mario Bros.-animatiefilm. Dit heeft oprichter Chris Meledandri onlangs bevestigd aan de Amerikaans entertainmentsite Variety.

Super Mario Bros. heeft al eens eerder een verfilming gekregen. De avonturenfilm uit 1993 kreeg niet al te veel positieve reacties. Meledandri vindt dit juist een leuke uitdaging. Volgens hem is het veel spannender om een echt goede film te maken nadat het origineel geflopt is, dan simpelweg een andere versie te maken van een goede film. Illumination Entertainment zal om die reden dan ook nauw samen werken met Shigeru Miyamoto, de geestelijk vader van Super Mario Bros.

Super Mario Bros4

Meledandri heeft aangegeven dat de Super Mario Bros.-animatiefilm prioriteit heeft binnen de studio en tegen 2022 in de bioscopen kan verschijnen.

Bron: Variety
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord