Tokyo Ghoul [:re birth]

  • Eerste releasedatum Q4 2018
  • Platformen Mobile
  • Gameliner score -

Anime Tokyo Ghoul krijgt mobiele game

Anime Tokyo Ghoul is een geliefde serie onder de fans. Nu is er goed nieuws voor deze mensen want Bandai Namco heeft aangekondigd dat de serie een mobiele game krijgt in de vorm van Tokyo Ghouls [:re birth]. Spelers van deze game kunnen altijd en overal het gevecht tussen de Ghouls en Humans aangaan.

Alle spelers die inloggen krijgen de personages Kaneki en Sasaki cadeau. De game bevat verder meer iconische personages uit de serie zoals Kisho Arima. Met de keuze uit wel meer dan honderd personages zit er voor iedereen wel iets tussen. Elk seizoen switchen de personages tussen Ghouls en Humans, De game bevat een mix van 2D- en 3D-elementen en is voorzien van voice-overs

Android gebruikers kunnen zich nu al inschrijven zodat zij gelijk bericht krijgen wanneer de game te downloaden is. Aanmelden voor Tokyo Ghouls [:re birth] kan via deze link. De game moet deze herfst gratis speelbaar zijn.

BRON Persbericht Mediatornado

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?