Apple Arcade nu al toegankelijk

Geplaatst: 17 september 2019 09:35
Aangepast: 17 september 2019 09:35

De abonnementsdienst moet eigenlijk later deze week ingaan, maar Apple Arcade is nu al toegankelijk. Je hebt er wel iOS 13 voor nodig.

Apple Arcade is momenteel al beschikbaar voor sommige gebruikers. Die abonnementsdienst moet eigenlijk pas op 19 september ingaan, maar is nu toch al te gebruiken. Gebruikers die iOS 13 of de meest recente bètaversie van iOS 13 draaien op hun iPhone of iPad kunnen vanaf nu al een abonnement voor Apple Arcade afsluiten. Hier zit ook de proefperiode bij die een maand duurt. Gebruikers die het voor elkaar hebben gekregen om Apple Arcade af te sluiten, melden dat ze inmiddels toegang hebben tot meer dan vijftig games.

Apple Arcade is officieel vanaf 19 september beschikbaar voor iOS 13. Vanaf 30 september is de abonnementsdienst ook beschikbaar voor iPadOS en tvOS 13. In oktober komt Apple Arcade naar MacOS Catalina.

Bron: MacRumors
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord