Aragami ontwikkelaar Lince Works trekt stekker eruit

Geplaatst:
Aangepast: 7 maart 2023 21:01

Triest nieuws werd vandaag naar buiten gebracht door ontwikkelaar Lince Works. De studio achter de Aragami games heeft in een statement op Twitter bekendgemaakt dat de studio ermee gaat stoppen.

Lince Works werd in 2014 opgericht en werd vooral bekend door de Aragami games. De in Barcelona gevestigde studio bracht in 2016 Aragami op de markt om vervolgens in 2021 de sequel Aragami 2 in de digitale schappen te planten. In de tussentijd werd ook nog Aragami: Nightfall, een uitbreiding op de originele Aragami game uitgebracht. Helaas hebben de games niet het succes gebracht dat de studio nodig had om te overleven, zo schrijven zij op Twitter. Met pijn in het hart geven zij in een statement aan dat de ambitie die zij hadden en de projecten waar zij aan wilden werken ingehaald zijn door de slechte financiële situatie. Dit betekent dat Lince Works nu besloten heeft de stekker eruit te trekken en niet meer verder te gaan.

Bron: Lince Works
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aragami 2

Series

-

Uitgever

Lince Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 september 2021

Ontwikkelaar

Lince Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord