ARK 2 uitgesteld naar eind 2024

Geplaatst: 1 april 2023 15:10

Studio Wildcard heeft wat slecht nieuws te melden en het is geen 1 aprilgrap. ARK 2 is uitgesteld en spelers moeten flink lang wachten.

Het felbegeerde vervolg met Vin Diesel heeft vertraging opgelopen. Pas in eind 2024 kunnen we ons opmaken voor het nieuwe dinosaurusavontuur. Studio Wildcard geeft in een blogpost aan dat ze de game uitstellen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook vinden ze de gezondheid van het ontwikkelingsteam belangrijk, vandaar dat ze kiezen om de survivalgame uit te stellen. ARK 2 gaat draaien op Unreal Engine 5, wat nog steeds een nieuwe tool is voor ontwikkelaars. Hierdoor duurt het allemaal wat langer, maar spelers kunnen zich wel opmaken voor een echte next-gen game. Studio Wildcard geeft aan dat ze een enorm ambitieuze game aan het maken zijn. We gaan daar echter dit jaar nog niet veel van zien. Pas in 2024 kunnen we de eerste gameplaybeelden verwachten.

Check hier de meest recente trailer van ARK 2.

Ark 2 uitgesteld 20241

ARK 2 is beschikbaar in eind 2024 voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Studio Wildcard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARK 2

Series

-

Uitgever

Studio Wildcard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

Studio Wildcard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord