Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

ARK 2

  • Ontwikkelaar Studio Wildcard
  • Eerste releasedatum Q4 2024
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Survival
  • Gameliner score -

ARK 2 uitgesteld naar eind 2024

Studio Wildcard heeft wat slecht nieuws te melden en het is geen 1 aprilgrap. ARK 2 is uitgesteld en spelers moeten flink lang wachten.

Het felbegeerde vervolg met Vin Diesel heeft vertraging opgelopen. Pas in eind 2024 kunnen we ons opmaken voor het nieuwe dinosaurusavontuur. Studio Wildcard geeft in een blogpost aan dat ze de game uitstellen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook vinden ze de gezondheid van het ontwikkelingsteam belangrijk, vandaar dat ze kiezen om de survivalgame uit te stellen. ARK 2 gaat draaien op Unreal Engine 5, wat nog steeds een nieuwe tool is voor ontwikkelaars. Hierdoor duurt het allemaal wat langer, maar spelers kunnen zich wel opmaken voor een echte next-gen game. Studio Wildcard geeft aan dat ze een enorm ambitieuze game aan het maken zijn. We gaan daar echter dit jaar nog niet veel van zien. Pas in 2024 kunnen we de eerste gameplaybeelden verwachten.

Check hier de meest recente trailer van ARK 2.

Ark 2 uitgesteld 20241

ARK 2 is beschikbaar in eind 2024 voor de pc en Xbox Series X|S.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?