Army of Two: The 40th Day

  • Ontwikkelaar EA Montreal
  • Eerste releasedatum 14 januari 2010
  • Platformen PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Army of Two: The 40th Day bestaat

Geruchten gaan al geruime tijd te ronde over het vervolg op Army of Two. Vorige week berichtten wij al dat er sterke aanwijzingen waren naar de naam van de game. De puzzelstukken vallen langzamerhand op hun plaats. De afkorting ARMYOFTWOTFD in de metadata - informatie over de website - zou staan voor Army of Two: The 40th Day.

Volgens verscheidene nieuwssites hebben bronnen binnen de Britse tak van Electronic Arts een aantal dingen over het vervolg op Army of Two door laten schemeren. Volgens deze bronnen zou Army of Two: The 40th Day op dit moment al in ontwikkeling zijn en hoeven we alleen nog op de aankondiging te wachten. Wanneer deze zou zijn is niet duidelijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?