Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Artic Pack aangekondigd voor Planet Zoo

Frontier Developments heeft vandaag via Steam de eerste dlc van Planet Zoo aangekondigd. De Artic Pack is gericht op vier winterse dieren en scenario's. Op dezelfde dag vindt ook de gratis update 1.1.0 plaats.

De Artic Pack brengt als eerste vier nieuwe dieren naar de game. Dit zijn de ijsbeer, het rendier, Arctische Wolf en als laatste het dal schaap. Daarnaast zijn er twee nieuwe scenario’s die zich afspelen in het bergachtige Noorwegen in de toendra en in de droge woestijn van Mexico. Uiteraard komen hier ook nieuwe decoratieve voorwerpen bij kijken. De gratis update 1.1.0 brengt de mogelijkheid om de veroudering van de dieren te vertragen en worden er meerdere heatmaps toegevoegd. Deze laten onder andere de criminaliteit en inteelt zien. De review van Planet Zoo is hier te vinden.

onbekend

Het Arctic Pack verschijnt als dlc voor Planet Zoo op 17 december voor een prijs van tien euro. Op dezelfde dag wordt ook de gratis update uitgevoerd.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?