Assassin's Creed II: Discovery

  • Ontwikkelaar Griptonite Games
  • Eerste releasedatum 19 november 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Assassin's Creed 2: Discovery onthuld packshot

Assassin's Creed 2 is in zijn volle glorie speelbaar op de Xbox 360 en PlayStation 3. Dit kan natuurlijk niet op de Nintendo DS. Daarom maakt Griptonite Games een speciale versie voor de handheld.

Het verhaal is ook anders in deze versie. Ezio moet in deze game naar Spanje toe reizen om zijn mede-assassin's te helpen. Vandaag is de packshot verschenen van deze game die je hieronder kunt bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?