Assassin's Creed III - Tyranny of King Washington: The Redemption

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 23 april 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington 'The Redemption' nu verkrijgbaar

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het derde deel van de Tyranny of King Washington DLC voor Assassin's Creed III nu verkrijgbaar is voor de pc en Xbox 360 en vanaf morgen voor de PlayStation 3.

De Tyranny of King Washington DLC is opgedeelt in drie delen waarvan 'The Redemption' het derde en laatste deel is. In The Redemption reist Conner naar New York om daar voor eens en altijd af te rekenen met koning George Washington.

Bekijk hieronder de trailer van The Redemption DLC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?