Assassin's Creed Mirage biedt 20 tot 30 uur speeltijd

Geplaatst:

Assassin's Creed Mirage biedt de speler in totaal zo'n 20 tot 30 uur speeltijd. Dit liet Ubisoft onlangs weten naar aanleiding van hun speeltests van de game.

In een interview met YouTuber Julien Chièze vertelde lead producer Fabian Solomon dat het je niet meer dan 20 tot 30 uur kost om de game uit te spelen. Dat betekent dat Assassin's Creed Mirage dus weer meer in lijn ligt met de eerdere Assassin's Creed games qua lengte. Een playthrough van Odyssey of Valhalla kan je al snel meer dan 100 uur kosten als je echt alles compleet wil hebben. Mirage speelt zich af in de stad Baghdad in de negende eeuw. Het lijkt erop dat dit een poging is om de gameserie terug te brengen naar zijn roots. Net als in de eerste games uit de serie focust Mirage op één stad in plaats van een enorme open wereld.

Assassin's Creed Mirage lanceert op 12 oktober via Ubisoft Connect en de Epic Games Store.

Bron: Julien Chièze

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord