Assassin's Creed Mirage verschijnt een week eerder

Geplaatst:

Assassin's Creed Mirage is goud gegaan en is een week eerder in de winkelschappen te vinden. Dit laat Ubisoft weten via social media.

Goud gaan is altijd een mooie prestatie in gameland. Het wil namelijk zeggen dat de ontwikkeling van de game is afgerond en dat de titel speelbaar is van start tot eind. Assassin's Creed Mirage is het nieuwste deel in de langlopende serie. Spelers kunnen straks aan de slag met het avontuur van Basim in Bagdad. Ubisoft lijkt zelf in ieder geval dik tevreden te zijn en is dan ook niet bang om de titel een weekje eerder op de markt te zetten. Dit geeft de game ook wat weer tijd voordat andere zwaargewichten van oktober, zoals Alan Wake II en Lords of the Fallen, uitkomen.

Check hier de gameplaytrailer van Assassin's Creed Mirage. Wees er wel van bewust dat er microtransacties in Assassin's Creed Mirage zitten.

Assassin's Creed Mirage heeft dus een nieuwe releasedatum. De actiegame is vanaf 5 oktober beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord