Atelier Ryza aangekondigd

Geplaatst: 27 mei 2019 21:45
Aangepast: 26 juli 2021 09:51

Een lek dat er een nieuwe Atelier game in de maak is voor de PlayStation 4, is door uitgever Koei Tecmo bevestigd. Atelier Ryza is officieel onthuld met een aantal screenshots.

Ontwikkelaar Gust plaatste eerder al een teaser op YouTube waarin te zien is dat zij binnenkort met meer informatie komen over een nieuwe game. In het Japanse magazine Famitsu is nu officieel onthuld dat het gaat om Atelier Ryza: The Queen of Eternal Darkness & The Secret Hideout. Eerder kwam er middels een lek al naar buiten dat er een nieuwe Atelier game voor de PlayStation 4 in ontwikkeling is, maar nu blijkt dat de game naar meerdere platformen komt. Hieronder kun je de teaser van Gust en Koei Tecmo bekijken.

Atelier Ryza: The Queen of Eternal Darkness & The Secret Hideout wordt in de herfst van 2019 verwacht voor de pc, Nintendo Switch en PlayStation 4. Op 28 mei wordt meer informatie verwacht omtrent deze nieuwe game.

Bron: Famitsu
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

1 november 2019

Ontwikkelaar

GUST Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord