Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 22 januari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Bandai Namco doet Fragile

Bandai Namco heeft vandaag bekendgemaakt dat zij werkt aan Fragile. Er zijn nog geen details rondom deze game.

Het enige wat we weten is dat het een RPG is voor de Wii. Volgende week besteedt het Japanse blad Famitsu er een artikel aan. Dit komt uit op 22 november. Twee dagen daarna is er een pers-event voor deze game.

Op 26 november gaat de gamesite online. Er is nu een teasersite. Deze kun je hier vinden. Als we meer informatie hebben, lees je dat natuurlijk direct op Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?