Battletech-uitbreiding biedt 30 uur aan extra gameplay

Geplaatst: 19 oktober 2018 09:55

Als je klaar dacht te zijn met BattleTech dan zit je er compleet naast, want de aankomende uitbreiding biedt weer volop content om je zoet te houden. Dus maak je klaar voor nog meer mechanisch geweld met de DLC Flashpoint.

Ontwikkelaar Harebraid Schemes heeft in aanloop naar de release van het DLC-pakket bekendgemaakt dat de Flashpoint-uitbreiding behoorlijk wat uren aan extra speelplezier gaat bezorgen. Zeker dertig uur als we de makers mogen geloven. Flashpoint introduceert Flashpoint-missies. Deze automatisch gegenereerde uitdagingen kunnen zich voordoen in drie verschillende vormen. Extracurricular Activities, Criminal Minds en Headhunting-missies verschijnen regelmatig in de gamewereld. Wanneer je deze missies tot een goed einde brengt, ontvang je weer nieuwe, goede wapens om ten strijde te trekken.

onbekend

De Flashpoint-DLC wordt op 30 november uitgebracht. Pre-orderen op Steam is vanaf nu al mogelijk.

Bron: Polygon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battletech

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

24 april 2018

Ontwikkelaar

Harebrained Schemes

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord