Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Madagascar: Escape 2 Africa

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 2
  • Gameliner score -

Beestenboel in multiplayerbeelden Madagascar: Escape 2 Africa

De animatiefilm Madagascar trok veel publiek, en zoals we wel vaker zien kwam er ook een game van uit. Nu, met het vervolg Madagascar: Escape 2 Africa in de bioscopen, komt er wederom een fllmgame. Origineel getiteld is de game niet, we houden het simpel met Madagascar: Excape 2 Africa.

Vandaag is een video verschenen waarin we wat meer te weten komen over de multiplayer van de game. Het komt vooral neer op gek doen en lol maken met de losgeslagen dieren uit de film. Klik op play en lachen maar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?