Sid Meier's Civilization Revolution

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score -

Beschaving naar Xbox Live

Van de bekende Civilization-reeks komt 13 juni het eerste Xbox 360-deel uit. 2K Games maakte bekend dat we morgen alvast een voorproefje mogen nemen van de game.

De demo verschijnt morgen op Xbox Live en weegt ongeveer 1,08 GB. In de demo van Sid meier's Civilization Revolution krijg je een tutorial en een single- en multiplayerlevel voorgeschoteld.

Wanneer een PS3-demo van de game verschijnt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?