Betaling creditcard en PayPal ook mogelijk

Het wordt weer kouder buiten, het weer wordt slechter en de dagen korter. Dit kan maar één ding betekenen: Gamen!

En om jullie gamers het eens flink makkelijk te maken, kun je vanaf heden ook bètalen via je PayPal account. Bij het plaatsen van een bestelling kun je heel gemakkelijk kiezen voor de optie bètalen met PayPal, waarna alles zich uitwijst.

Geen PayPal account? Dan zijn er opnieuw twee mogelijkheden: Je kunt een account gratis aanmaken of je kunt met je creditcard betalen. Yay!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?