Family Trainer Extreme Sports

  • Eerste releasedatum 30 mei 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Bewegen met Family Trainer

Nu de hype van 'meer bewegen' op gang is gekomen op de Wii, komt Namco Bandai ook met een variant. Zonder balance board maar met een dansmat, gecombineerd met de WiiMote en de Nunchuck.

Door middel van deze dansmat, die veel lijkt op de mat van Dance Revolution, werk je jezelf door een groot arsenaal van mini-games waaronder mijnracen, stamspringen en kanovaren. Vanaf september zal het spel 'Family Training' in de schappen liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?