Bill Gates na vandaag met pensioen

De grote man van Microsoft kapt ermee. Bill Gates heeft vandaag zijn laatste werkdag bij zijn miljardenbedrijf. Eerder gaf hij al aan dat hij ermee zou gaan stoppen, en na vandaag is Gates bij Microsoft dan ook echt alleen nog voorzitter van de raad van bestuur.

Opvolger van Gates wordt Steve Ballmer. Gates zelf zal zich nu met vrouwlief gaan richten op zijn Bill & Melinda Gates Foundation.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?