Mercenaries 2: World in Flames

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Binnenkort een verse update voor Mercenaries 2

Mercenaries 2: World in Flames is nog maar net uit, of EA heeft alweer een gratis update voor de game aangekondigd, die deze maand uit moet komen. De update bevat nieuwe cheats, nieuwe karakters en de coöperatieve regiorestricties zullen verwijderd worden.

Later dit jaar, in november, volgt nog een betaalde update voor de game. Wat we daarvan moeten verwachten is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het hier gaan om nieuwe content voor de game, zoals nog meer karakters of nieuwe wapens.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?