Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Binnenkort Left 4 Dead DLC?

Een medewerker van Valve, Chet Faliszek, heeft vandaag bekendgemaakt dat er DLC zal komen voor Valve's nieuwe titel Left 4 Dead. Er werd niet veel bekend over gemaakt. De medewerker zei dat er nieuwe scenario's zouden komen.

Daarnaast zal Versus ook mogelijk worden bij de andere chapters. Ook vertelde Faliszek dat alle updates tegelijk voor de Xbox 360 en PC uitkomen. De man weet nog niet wanneer er een precieze aankondiging komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?