Bioware Montreal sluit haar deuren

Het leek een strakblauwe lucht maar Bioware Montreal heeft haar deuren moeten sluiten. Na het uitbrengen van Mass Effect Andromeda bleven de kritieken maar komen op de game. De game was gehaast en dit was onder andere te merken aan bugs en volgens velen een plat verhaal.

EA was eveneens niet tevreden met het eindresultaat ondanks dat de game wel een verkoopsucces was en het lijkt erop dat daarom de studio haar deuren heeft moeten sluiten. Sluiten is misschien iets te definitief, omdat de meesten een nieuwe baan hebben in de nieuw opgerichte studio van EA met de naam Motive. Het lijkt er op dat de Mass Effect serie definitief in de ijskast gaat.

onbekend

Voor Bioware ligt de focus volledig op Anthem en een nieuwe Dragon Age. De schrijver van de originele Mass Effect trilogie is terug dus EA lijkt te leren van haar fouten om een game gehaast uit te brengen. Tenslotte zijn gamers maar beperkt vergevingsgezind.

BRON vg247
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?