Bit: Maak je eigen Yarny figuurtje uit de game Unravel

Wil je ook jouw eigen schattige Yarny figuurtje maken uit de game Unravel, bekijk dan het volgende filmpje. De Creative Director, Martin Sahlin, laat zien hoe je Yarny kunt maken zonder al teveel poespas.

Via de officiële website van de game Unravel is ook een uitgebreide uitleg te vinden met tekst en afbeeldingen. Unravel zal vanaf 9 februari 2016 digitaal te downloaden zijn voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON EA
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?