Black Panther-acteur Chadwick Boseman (43) overleden

Amerikaans acteur Chadwick Boseman is op 43-jarige leeftijd overleden. Hij was onder meer bekend van zijn rol als superheld Black Panther in de gelijknamige film.

Chadwick Boseman begon zijn carrière als acteur in verschillende series als Law & Order en CSI: New York. Boseman was in 2008 voor het eerst op het witte doek te zien in zijn rol als Floyd Little in de film The Express: The Ernie Davis Story. In 2016 speelde hij Black Panther in de Marvel-film Captain America: Civil War. Dit personage kreeg twee jaar later een eigen film met Boseman in de hoofdrol. Black Panther was een groot succes en Boseman heeft verschillende prijzen gewonnen met zijn vertolking van Black Panther, waaronder twee MTV Movie awards, een Screen Actor Guild award en een NAACP Image award. Momenteel was Boseman bezig met het inspreken van de stem van Black Panther voor de Marvel-animatieserie What If...?, speelde hij een rol in de aankomende film Ma Rainey's Black Bottom en stond de film Black Panther 2 op de planning.

onbekend

Chadwick Boseman is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Hij is slechts 43 jaar geworden.

BRON TMZ

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?