Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Blades of Time

  • Ontwikkelaar Gaijin Entertainment
  • Eerste releasedatum 16 maart 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Blades of time krijgt Switch remaster

De Hack ‘n’ Slash game Blades of Time krijgt een remaster op de Nintendo Switch. Dat heeft Gajin Entertainment bekend gemaakt middels een persbericht.

De game uit 2012 krijgt een volledige remaster met onder andere een -ondersteuning. De game bevat ook een single-player modus waar je in de huid kruipt van schatzoeker Ayumi en op zoek gaat naar schatten van een lang verloren samenleving.

onbekend

De Blades of Time remaster komt 14 mei uit op Nintendo Switch.

BRON Gajin Entertainment

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?