Blazing Strike knokt zich naar een releasedatum

-

Het duurt niet lang meer voordat vechtersbazen hun tanden in een nieuwe fightinggame kunnen zetten. RareBreed Makes Games hebben zich met de 2D fightinggame Blazing Strike naar de eindstrijd geknokt, waardoor de releasedatum bekend is.

Blazing Strike is een klassieke 2D fightinggame, maar wel eentje met een modern jasje. Wanneer je met de game aan de slag gaat kun je kiezen uit veertien personages met ieder hun eigen vechtstijl. Het is duidelijk dat de ontwikkelaars zijn geïnspireerd door de bekende fightinggames zoals Tekken en Street Fighter, want je kunt de invloeden vooral merken bij het uiterlijk van de personages. Hoewel het mogelijk is om direct tegen andere spelers te vechten biedt de game ook een modus waarin je tegen bots kunt oefenen. Voor de gamers die liever een verhaal hebben is er ook een verhaalmodus. Je kunt dus cutscenes en dialogen verwachten die meer inzicht geven in de wereld en de personages. De achtergronden wisselen elkaar in de trailer af, waardoor we al een indruk krijgen van de setting.

Blazing Strike verschijnt op 17 oktober voor de Nintendo Switch, pc en PlayStation-consoles.

Bron: RareBreed Makes Games

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blazing Strike

Ontwikkelaar:

RareBreed Makes Games

Uitgever:

Aksys Games

Release:

17 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord