Blizzard besteedt minder aandacht aan ontwikkeling Heroes of the Storm

Geplaatst:

In een blogbericht heeft Blizzard gisteren aangekondigd minder aandacht aan de ontwikkeling van Heroes of the Storm te gaan besteden. De crossover-game van de ontwikkelaar moet plaatsmaken voor nieuwe projecten.

Directeur J. Allen Brack en hoofdontwikkelaar Ray Gresko hebben gisteren via een blogbericht aangekondigd dat de ontwikkeling van Heroes of the Storm op een lager pitje komt te staan. De populaire MOBA-game met bekende personages uit alle Blizzard-games verliest een aantal ontwikkelaars aan andere nieuwe projecten van Blizzard. Dit betekent echter niet dat Blizzard de stekker uit Heroes of the Storm trekt. De game blijft nog gewoon updates ontvangen in de vorm van nieuwe heroes en andere content. Wel heeft Blizzard aangegeven de grote internationale toernooien in 2019, Heroes Global Championship en Heroes of the Dorm, te annuleren.

onbekend

Heroes of the Storm is momenteel speelbaar op pc en Mac.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Heroes of the Storm

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2015

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord