Blue Dragon

  • Ontwikkelaar Mistwalker
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Blue Dragon 2 in de maak?

Dat Microsoft niet bepaald populair is in het land van de rijzende zon is een feit. Gelukkig voor de Aziaten wil Microsoft daar verandering in gaan brengen. Om een betere positie als bedrijf in Japan en omstreken te krijgen. Streeft Microsoft het aanbod aan games dubbel zoveel naar de smaak van de Japanners om te zetten.

De ontwikkelaar van Blue Dragon, Mistwalker, gaf al eerder aan open te staan voor een tweede deel van deze gigantische RPG. Nu heeft de Softwaregigant aangegeven inderdaad ook nog geïnteresseerd te zijn. Het lijkt er dus op dat er een tweede deel aankomt. Het is alleen nog de vraag wanneer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?