007: Quantum of Solace

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Bond is een gamer

De Engelse acteur Daniel Craig, die tegenwoordig James Bond vertolkt, is een fanatieke gamer. Hij wilde zelfs pas meewerken met de game van de nieuwe Bond-film: Quantum of Solace, als hij eerst zelf mocht langskomen om te zien waar ontwikkelaar Treyarch mee bezig was.

Craig was een beetje huiverig dat de game slecht zou worden omdat de meeste film-games nogal tegenvallen. Maar na een paar keer op bezoek te zijn geweest bij Treyarch, was hij uiteindelijk toch enthousiast. Treyarch heeft zelfs Bond bezocht op de set van de film, waar ze ongeveer een half uur op hem moesten wachten omdat meneer Bond de game Guitar Hero aan het spelen was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?