Bully 2 was een jaar lang in ontwikkeling bij Rockstar

Geplaatst:
Aangepast: 8 oktober 2019 09:30

De verschillende geruchten rondom het vervolg op de spraakmakende game Bully hebben tot nu toe nog niets bewezen. Nu blijkt dat Bully 2 een jaar lang in ontwikkeling was bij Rockstar.

Gamesite Video Games Chronicle heeft naar eigen zeggen gesproken met verschillende anonieme bronnen die bij Rockstar aan het project Bully 2 hebben gewerkt. Volgens deze bronnen was het vervolg op op Bully, bij ons bekend als Canis Canem Edit, bij Rockstar New England in ontwikkeling. De game is volgens de anonieme bronnen tussen 2010 en 2013 zo'n jaar lang in ontwikkeling geweest en een speelbare demo hebben gehad. Video Games Chronicle schrijft dat de ontwikkeling van de game stagneerde en na een tijdje een stille dood is gestorven. De ontwikkelaars van het project werden vervolgens op andere games gezet.

Rockstar heeft zelf nog niet gereageerd. Krijgen we misschien toch ooit een Bully 2?

Bron: Video Games Chronicle
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord