Buzz! Brain Twister

  • Ontwikkelaar SCEE
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

Buzz! voor in de trein

Sony's Buzz!-reeks loopt al een tijdje erg goed op de PS2. Over een tijdje zal ook de PS3 aan het quizgeweld moeten geloven, maar aan een PSP-versie van de game zal niemand durven denken: een PSP is immers voor onderweg. Daar dacht Sony waarschijnlijk anders over, want Buzz! komt wel degelijk richting de handheld. Maar dan wel zonder buzzers.

Buzz! zal weer erg uitgebreid zijn, met meer dan vijfduizend vragen over van alles en nog wat, zoals muziek, tv, natuur en sport. De vragen worden bijgestaan door maar liefst duizend filmpjes en foto's. De game zal een singleplayer modus kennen, maar natuurlijk ook een multiplayer. De multiplayer valt zowel op één PSP te spelen als op meerdere (maximaal vier) PSP-systemen. Dit alles mag je dit voorjaar nog verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?