Camilla Luddington is het nieuwe personage achter Lara Croft

De in Engeland geboren actrice Camilla Luddington, is de nieuwe stem en 'performance actress' van Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider game.

Na een internationale zoektocht kwamen de 'jonge woudlopers' van Square Enix erachter, dat Camilla Luddington het meest geschikt was voor de job. De Engelse babe heeft al diverse rolletjes, in verschillende series, gespeeld zoals: Californication, CSI: Crime Scene Investigation en is momenteel te zien in True Blood als Claudette.

Bekijk hieronder wat foto's van de nieuwe Tomb Raider girl en zeg nou zelf, met dit dotje wil toch iedereen een beschuitje eten?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?