Dino Crisis

  • Ontwikkelaar Vigil Games
  • Eerste releasedatum 1 juli 1999
  • Platformen Pc , PlayStation , Xbox
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Capcom vernieuwt licenties Dino Crisis en Darkstalkers

Capcom heeft een aantal van hun licenties vernieuwd. Het gaat voornamelijk om de series Dino Crisis en Darkstalkers.

Capcom heeft een aantal goede jaren gehad en zeker als het gaat om remakes. Naast de Resident Evil games komen er dus potentieel meer remasters van andere geliefde franchises. Het is al een hele tijd geleden sinds de originele Dino Crisis. In 1999 begon de serie met commercieel succes en positieve reviews. De 2D fighting gameserie Darkstalkers is nog iets ouder, het begon namelijk in 1994. De aankomende remake die we gaan ontvangen, is natuurlijk de remaster van Resident Evil 3.

onbekend

Wanneer en of deze franchises een remake krijgen, is nog niet bekend.

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?