Carmageddon: Max Damage

  • Ontwikkelaar Stainless Games
  • Eerste releasedatum 8 juli 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score -

Carmageddon nu eigendom van THQ Nordic

THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat het de rechten van Carmageddon heeft overgenomen van Stainless Games. Hierdoor is de destructieve racegame nu volledig eigendom van de uitgever.

De Carmageddon-serie bestaat al sinds 1997. De eerste game verscheen onder andere voor de pc, PlayStation en Nintendo 64. Het laatste deel uit de serie was Carmageddon: Reincarnation, die in 2015 verscheen voor de pc. Een verbeterde versie werd een jaar later ook uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One getiteld Carmageddon: Max Damage. THQ Nordic ziet in ieder wel potentie in een nieuwe Carmageddon. Wanneer we deze kunnen verwachten is helaas nog niet bekend.

Hebben jullie interesse in een nieuwe Carmageddon?

BRON THQ Nordic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?