Check hier de State of Play van 13 en 14 september

Geplaatst:

Met de Tokyo Game Show in aantocht zijn er veel uitgevers die een showtje organiseren. Naast Nintendo presenteert PlayStation namelijk ook een State of Play op 13/14 september!

Gisteren kondigde Nintendo nog een nieuwe Nintendo Direct voor 13 september aan. Nu komt PlayStation ook met een eigen show waarin het bedrijf ons klaarstoomt voor de Tokyo Game Show van 2022. Gedurende de State of Play van 13 september krijgen we in twintig minuten tijd onthullingen en updates van tien games te zien. Welke dat gaan zijn, is helaas nog niet bekend. De State of Play gaat voor ons in plaats van op 13 september juist op 14 september om 00:00 live (vannacht dus)! Hieronder kan je de livestream van de State of Play volgen!

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord