Birdie Crush

  • Eerste releasedatum 2018
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Check nu gratis de early access van Birdie Crush

Baal jij er ook altijd van dat je Everybody's Golf niet onderweg kunt spelen? Ik in ieder geval wel! Nu lijkt daar een mooi alternatief voor te komen in de vorm van Birdie Crush. Deze mobiele game weet de golf urges en andere... dingen te bevredigen.

Ontwikkelaar Com2Us is gestart met een gratis early access van Birdie Crush op de Nintendo Switch, Android en iOS. De golfgame is flink cartoony met zijn aparte personages en opwaaiende rokjes. Verwacht geen bijzonder diepgaande gameplay, maar het is wel een lekkere snack voor onderweg. Check onderstaande gameplay voor meer info. De early access is nu te downloaden via de diverse stores. Wees er snel bij, op 14 september sluit de bèta namelijk!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?