Check hier alle The Game Awards 2023 content

Company of Heroes

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 29 september 2006
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Company of Heroes nodigt je uit voor bèta

Vorige week werd al bekend dat de bèta voor Company of Heroes Online binnenkort van start zou gaan. Nu is het dan eindelijk zo ver en kun je jezelf echt inschrijven voor de open bèta.

Om een code voor de bèta te ontvangen zul je jezelf eerst op deze site moeten registreren. Daarna kan de pret echter beginnen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?