Check hier alle The Game Awards 2023 content

Condemned 2: Bloodshot

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 4 april 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Condemned 2: Bloodshot demo nu op Marketplace

Heb je mijn review van Condemned 2: Bloodshot gelezen en weet je alsnog niet zeker of je de game wilt kopen of niet? Dan is dit je uitkomst! De demo van deze game staat nu namelijk op Xbox Live Marketplace.

De demo weegt 737 MB en is ook al te downloaden op de PlayStation Store. Heb je interesse in deze game, maar weet je nog niet of je hem wilt kopen? Download dan nu de demo op Xbox Live Marketplace of de PlayStation Store!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?