Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Control

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Control Expansion 2: Awe bekendgemaakt

De tweede expansion van Control is tijdens de State of Play van PlayStation bekendgemaakt. De expansion is 'Awe' genoemd. De aankondigingstrailer is nu op YouTube te vinden.

De expansion gaat zich afspelen in de wereld van Alan Wake en gaat uitleggen wat er nou echt gebeurd is. De game is dus een soort crossover. De getroebleerde auteur werd al vaker vernoemd in de collectibles van Control, maar nu komt hij echt terug. Hij werd kort getoond in de aankondigingstrailer. Veel details worden er niet gegeven in de korte trailer, maar het zal vast niet lang duren voordat we meer te weten komen. Control is de nieuwste mysterie avonturen game van ontwikkelaar Remedy Entertainment.

De tweede Expansion van Control, genaamd 'Awe' komt uit op 27 augustus 2020.

BRON PlayStation

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?