Control toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor PC

Geplaatst:
Aangepast: 18 januari 2021 12:34

Control wordt toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor de PC deze week. Heb je een videokaart die goed genoeg is? Dan is dit interessant voor jou.

Naast het feit dat de game één van de beste showcases is voor ray tracing, kreeg hij ook goede reviews van critici. Als je de game altijd al een keer hebt willen spelen en je maakt gebruik van de Xbox Game Pass voor PC, dan is dit je kans. Control wordt namelijk op 21 januari toegevoegd aan de Xbox Game Pass. De toevoeging van de game werd vandaag bevestigd op Twitter. De game verscheen eind vorig jaar al op de Xbox Game Pass voor Xbox-consoles, maar wordt nu dus ook beschikbaar voor pc-gamers.

Control wordt op 21 januari toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor PC.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Control

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord