Crysis 2 en 3 Remastered komen naar Steam

Geplaatst: 19 oktober 2022 08:36
Aangepast: 19 oktober 2022 17:14
-

Crysis 2 en 3 Remastered komen binnenkort naar Steam. De exclusiviteit voor de Epic Games Store komt in november ten einde.

Crysis: Remastered arriveerde vorig jaar op Steam, maar de rest van de trilogie is voor pc-spelers in de Epic Games Store gebleven. Degenen onder ons die wat aliens in een nanosuit in elkaar willen slaan en toch bij de Valve storefront willen blijven, hoeven niet veel langer te wachten. De resterende geremasterde sequels komen op 17 november op Steam uit. Store pages voor Crysis 2 en 3 zijn onlangs aangemaakt op Steam en de games zijn momenteel beschikbaar voor wishlisting.

De trilogie kost 50 dollar, maar een 40 procent launch sale zal dat verlagen naar 30 dollar gedurende zeven dagen na de lancering. Volgens de officiële blog en Twitter-account van de games krijgen degenen met de eerste Crysis Remastered op Steam 55 procent korting. De remastered versies van de FPS grafische showcases bevatten een verscheidenheid aan verbeteringen, zoals verbeterde textures en ray tracing. Tijdens het wachten op Crysis 4 kunnen de fans nu dus in ieder geval makkelijker de Remasters spelen.

Crysis 2 en 3 Remastered komen op 17 november naar Steam en je krijgt korting als je de eerste Crysis al op Steam hebt gekocht.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crysis 2

Ontwikkelaar:

Crytek Studios

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

24 maart 2011

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord