Cube World komt dit jaar naar Steam

Geplaatst: 7 september 2019 15:45
Aangepast: 7 september 2019 15:50

Wolfram von Funck, de ontwikkelaar van Cube World, heeft via een tweet laten weten dat Cube World dit jaar naar Steam komt.

De actie RPG Cube World kwam als alpha uit in 2013. Sindsdien heeft de ontwikkelaar weinig van zich laten horen en vroegen fans zich af of de game ooit volledig uit zou komen. Via een tweet liet Von Funck echter weten dat Cube World dit jaar nog naar Steam komt. De nieuwe versie biedt vier klassen om mee te spelen, een crafting-systeem en dieren die je kan temmen en kan berijden. In de wereld zelf kunnen spelers monsters verslaan, dungeons verkennen en quests verrichten. Daarnaast heeft Von Funck in een tweede tweet laten weten dat iedereen die de alpha versie gekocht heeft nu de game gratis op Steam ontvangt.

Cube World heeft op Steam nog geen exacte datum, maar de ontwikkelaar probeert een deadline van eind september of oktober te halen.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cube World

Series

-

Uitgever

Picroma

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

Q4 2019

Ontwikkelaar

Picroma

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord