Cyan Worlds toont wat Riven Remake gameplay footage

Geplaatst:
Aangepast: 23 april 2024 18:31

Wie nog van voor de eeuwwisseling is, heeft er met een beetje pech nog een trauma aan overgehouden. Riven - de "wat moet ik doen, hoe moet ik het doen en wie de $#@* verzint deze handel" sequel van Myst - was ooit hét point and click puzzel drama waar iedereen helemaal van in de ban raakte. En om de huidige generatie hetzelfde trauma te bezorgen heeft Cyan Worlds besloten om de game gewoon opnieuw te maken.

Maar dat men daarmee bezig is, dat was al even bekend. Daarom leek het de devs tijd om inmiddels wat exclusieve gameplay te tonen. Je weet wel, om weer even lekker dat oud zeer op te rakelen bij de Gen Y'ers en om de huidige generatie gamers vast warm te draaien voor de ellende die komen gaat.

Ik weet het, zo op het eerste gezicht ziet het er allemaal niet zo traumatiserend uit, maar wij oudjes weten wel beter. Maar goed, wacht maar tot de game later dit jaar uitkomt. Dan praten we wel weer verder. Tot die tijd kun je de game in ieder geval vrijblijvend wishlisten op Steam of GOG.

P.S.: Riven was eigenlijk best een bazige game als je wist wat je moest doen.

Bron: IGN
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord